Coş de cumpărături Coşul meu 0
Produs
Preț
Total () : 0.00 lei
Ariel

Ariel

Produsele Ariel reprezintă cea mai bună alegere în rezultate impecabile. În magazinul nostru găsiţi detergent pudră Ariel, detergent lichid Ariel, tablete universale Ariel, detergenţi contra petelor Ariel, dar şi periniţe, pe care le comercializam şi la bucată. Această gamă se adaptează cerinţelor dumneavoastră.

Dash

Dash

Gama DASH vine şi în magazinul nostru cu detergenţi lichizi, pernuţe şi detergenţi contra petelor, toate aceste produse, pentru fiecare tip de rufe. Sunt produse de înaltă calitate, iar în magazinul nostru le puteţi găsi la preţuri foarte bune.

Hyper Oxy

Hyper Oxy

Hyper Oxy este un produs pentru îndepărtarea petelor. Împreună cu detergentul de rufe pe care îl folosiţi, scoate pete şi din rufe albe şi din rufe colorate. Se foloseşte în maşina de spălat, punând o cantitate mică în sertar sau direct în cuvă peste rufe. Dacă petele sunt mai puternice, puneţi Hyper Oxy direct pe pată, lăsaţi produsul să acţioneze câteva minute, după care băgaţi haina în maşina de spălat.

Dalma Butorapolo

Dalma Butorapolo

Dalma Butorapolo este o cremă de lustruit pentru orice tip de mobilier. Pentru rezultate bune şi o mobilă cât mai strălucitoare timp îndelungat, aveţi nevoie de două prosopele, primul îl folosiţi pentru a da un strat de soluţie pe mobilă, iar al doilea prosop este ideal pentru finisaj. Acest produs nu lasă pete.